Tuinaanleg Voorschoten

Bent u op zoek naar een hovenier Voorschoten voor uw nieuwe tuinaanleg? Dan is de kans groot dat uw zoektocht eindigt bij Mick’s Tuinen. U kunt bij ons onder andere terecht voor deskundig advies over bijvoorbeeld uw gazon, bemesting of andere aspecten omtrent uw tuin. Wilt u uw tuin opnieuw indelen? Onze medewerkers zullen eerst een ontwerp voor u maken. Met een goed ontwerp wordt de basis gelegd voor het aanleggen van een tuin in regio Voorschoten, waaraan u jarenlang plezier beleeft. Wij zien uw tuin als een verlenging van uw huis, een stukje buiten waar u wilt kunnen relaxen en genieten.

 

 Mick’s Tuinen is uw hovenier voor tuinaanleg Voorschoten.

  • – Uw gewenste tuin wordt door onze medewerkers perfect aangelegd;
  • – Het management in samenwerking met ons netwerk van specialisten
  • – Bij onze verschillende werkzaamheden krijgt u garantie;
  • – Wij hebben voor veel tevreden klanten verscheidene werkzaamheden uitgevoerd;

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze hovenier in Voorschoten? Of bent u benieuwd naar de eventuele kosten van een nieuwe tuinaanleg? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Ook kunt u bellen naar 06 – 22 44 93 27.

 

U kunt ook langs komen in onze  bloemenwinkel. Deze vindt u aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 85 in Wassenaar. Het kantoor van Mick’s Tuinen is gevestigd aan de s-Heerenbergstraat 6 in Wassenaar.

 

 

Alle zorgen uit handen met onze hovenier Voorschoten

 

Een mooie tuin verrijkt uw bestaan. Wij zien het dan ook als een investering in de kwaliteit van uw leven waar u als het goed is jarenlang plezier van zal hebben. Onze medewerkers beschouwen het als onze plicht om bij de aanleg van uw tuin professioneel en zorgvuldig te werk te gaan. Wij werken uitsluitend met vakbekwame hoveniers en geselecteerde toeleveranciers. De hoogwaardige duurzame materialen die wij gebruiken zijn afkomstig van bedrijven waarmee we al vele jaren samenwerken.

 

Wij begeleiden en organiseren het hele project voor u. Van ontwerp en aanleg tot de nazorg bij een tuinaanleg in Voorschoten. Een droomtuin moet groeien. Wij helpen u dan ook graag met het onderhoud en de verdere ontwikkelingen van uw tuin.

 

Als u wilt blijven genieten van uw tuin, dan is het onderhoud erg belangrijk. Bij ons kunt u terecht voor alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden in uw tuin. Bij een voor- en najaarsbeurt wordt er door ons blad geruimd, gesnoeid, vijver schoongemaakt, gazon kanten gesneden, onkruid verwijderd en de tuin/gazon bemest. Eigenlijk alle voorkomende werkzaamheden om uw tuin bij ieder seizoen weer een frisse start te geven. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze hovenier staat graag voor u klaar in Voorschoten.