Leo & Mick’s bloemen

Boeketten

In onze winkel (Van Zuilen van Nijeveltstraat 85, Wassenaar) hebben we altijd een ruim assortiment aan boeketten, snijbloemen en planten. Altijd dagvers, direct van de veiling. Uiteraard maken we ook graag een boeket die op uw specifieke wensen is afgestemd. De winkel is geopend van donderdag t/m zondag .

Bruidswerk

Uw trouwdag is uniek en dat mag terugkomen in de bloemen op die dag. Welke wens u ook heeft ten aanzien van de bloemen voor uw bruiloft, wij denken graag met u mee. Modern of klassiek, bruidsboeket, corsages, bloemstukken voor kerk of feestzaal, autoversieringen of tafeldecoraties, we kunnen het allemaal voor u verzorgen.

Rouwwerk

Bloemen passen bij alle emoties. Ook bij een afscheid. Wij besteden veel zorg aan rouwwerk omdat we het zien als het laatste dat we voor iemand kunnen betekenen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Indien u het prettig vindt, komen wij daarvoor ook bij u thuis.

Leo & Mick’s bloemen

Van Zuilen van Nijeveltstraat 85
Wassenaar
+31 (0)70 21 27 290

Openingstijden

  • maandag, dinsdag, woensdag en donderdag gesloten
  • vrijdag 8.30 tot 18.00 uur
  • zaterdag 8.30 tot 18.00 uur
  • zondag 10.00 tot 17.00 uur

Boeket Abonnementen

Steeds meer klanten maken gebruik van onze abonnement service. Afhankelijk van uw abonnement (bv. iedere week of iedere maand) stellen wij een mooie bos bloemen voor u samen en bezorgen deze bij u thuis of op kantoor. Niet alleen leuk om cadeau te geven maar ook heerlijk om zelf te hebben.

Contactformulier

Contact Leo & Mick's Bloemenwinkel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
bloemenwinkel wassenaar